Historiku

Kompania DyrrahSped Sh.p.k u themelua në fundin e vitit 1993 nga një grup profesionistësh me eksperiencë të gjate ne transportin rrugor dhe në operacionet e ngarkim shkarkimin e mallrave.

  • Ing. Shpetim Prodani President i kompanisë 1993-2004    Licenca e spedicionit 1993
  • Ing. Luan Toro Drejtues teknik & Operacional 1993-2017
  • Fatmir Dobi Finance Drejtues i Depetamentit të Finance
  • Vangjel Gjergji Drejtues i agjencisë doganore 
  • Kap. Xhelal Shpahiu Agjent detar 

Që në vitet e para të aktivitetit kompania ishte një histori suksesi dhe shumë shpejt u bë lider në të gjitha fushat që operonte si :

Agjenci detare dhe transport detar
Transport brenda dhe jashte vendit
Transport jashte norme dhe mallra te rezikshem (ADR)
Sherbime Spedicioni dhe asistence logistike, Magazinim etc 
Agjenci doganore 

Ne vitet 1993-1997 DyrrahSped rriti volumet e saj duke u bere agjent i kompanive më të mëdha tregtare që operonin nga porti i Durrësit duke shkarkuar mbi 150 000 tone mallara ne vit (kryeshist produkte ushqimore), si dhe mesatarisht 3-4 anije mallrash dhe ro-ro cdo javë me materiale ndërtimi.

Në vitin 1996 lidhi mardheshjen e bashkpunimit me koncesionarin e parë të huaj në vënd në sektorin e Hidrokarbureve kompaninë Angleze Premier Oil.

Premier Oil dhe shteti shqiptar krijuan kompaninë e përbashkët Anglo Albania Petroleum e cila mori ne manaxhim zonën e Patos Marinëzës në Fier

Gjatë këtij viti u shkarkuan disa sonda shpimi me përmasa dhe pesha jashte standartit për transportin rrugor.

 

About

DyrrahSped sh.pk was founded in 1993 based in Durres, the first President and Administrator of the company was Mr. ShpetimProdani.  We operate in the road transport sector with its quality services since 1998.

 

Read More ›

Na Kontaktoni


Adresa

Lagja 3, Sheshi "Liria", EGT Centert, Kati 7, Durres, Albania 2001


Telefon

+355 52 221635/33


Celular

+355 692080351