Kamion te dedikuar

DyrrahSped Sh.p.k ofron një eksperiencë të veçantë për klientët e saj në të gjithë shërbimin FTL në Rajon dhe Evropë. Duke ofruar mbulim rajonal dhe kombëtar, klientët tanë janë me të vërtetë në gjendje të gëzojnë me një shërbim në disa nivele.

Të gjithë transportuesit transportues janë në gjendje të lëvizin mallra; megjithatë, me DyrrahSped Sh.p.k kuptojmë se puna nuk është e plotë nëse nuk është e sigurt në kohë, siç pritej. Rreziku lehtësues nëpërmjet përzgjedhjes së duhur të mjetit të përshtatshëm është pjesë e procesit të kujdesit tonë nëpërmjet "Kujdesi Klientit".

  • Elementet kyçe të tilla si vlerësimet e sigurisë dhe mbulimi i sigurimeve monitorohen vazhdimisht nëpërmjet një procesi rigoroz. ​​​​
  • Ne zgjedhim tu shërbejmë klientëve tanë me standardet më të larta në dispozicion, dhe ja kalojmë këto komoditete klientëve tanë

 

About

DyrrahSped sh.pk was founded in 1993 based in Durres, the first President and Administrator of the company was Mr. ShpetimProdani.  We operate in the road transport sector with its quality services since 1998.

 

Read More ›

Na Kontaktoni


Adresa

Lagja 3, Sheshi "Liria", EGT Centert, Kati 7, Durres, Albania 2001


Telefon

+355 52 221635/33


Celular

+355 692080351