Kërkesë për ofertë

Ne rast se deshironi te na kontaktoni, jeni gjithmone te mirepritur. Ju lutemi te plotesoni fushat e meposhtme dhe nje nga perfaqesuesit tane do ju kontaktoje ne kohen me te shpejte te mundshme. Ne rast se nuk kontaktoheni nga njeri prej perfaqesuesve tane, atehere do ju luteshim te kontaktonit me zyren tone duke telefonuar ne njerin nga numrat qe ndodhen djathtas-poshte

About

DyrrahSped sh.pk was founded in 1993 based in Durres, the first President and Administrator of the company was Mr. ShpetimProdani.  We operate in the road transport sector with its quality services since 1998.

 

Read More ›

Contact Us


Address

Lagja 3, Sheshi "Liria", EGT Centert, Kati 7, Durres, Albania 2001


Phone Number

+355 52 221635/33


Mobile

+355 692080351